Obiad
Rosół z makaronem
De vollaille
Rolada wołowa
Pieczeń cielęca
Pieczeń z kaczki
Delicja z indyka
Filet z kurczaka zawijany w boczku
Polędwiczki wieprzowe w sosie
Ziemniaki z wody, frytki, krokiety ziemniaczane, ryż, kluski śląskie
Zestawy surówek, kapusta z pomidorami, zestaw jarzyn gotowanych, kapusta modra
Deser
Deser lodowy
Zimny bufet
Ryby w dzwonkach na paterach, szczupak faszerowany
Galantyny mięsne na paterach (schab, indyk, cielęcina)
Mięsa układane z wędlinami
Terryna
Śledź w maladze i w ziołach
Sałatka po grecku, sałatka warstwowa z kurczakiem, sałatka owocowa
Zimny bufet II podanie
Flaki
Gulaszowa
Śniadanie
Barszcz czerwony
Golonka po bawarsku
Golonka gotowana
Szaszłyki
Filet z suchej patelni z tzatzykami
Kapusta z grzybami
Napoje i Owoce
Kawa
Herbata
Napoje
Owoce
Ciasta
Możliwość zamówienia za dopłatą ciast i tortu