Obiad
Krem borowikowy z grzankami lub rosół z makaronem
Sandacz w sosie maślano-porowym
Sandacz smażony
Łosoś smażony
Koperty z kurczaka z mozzarellą i pomidorami
Polędwiczki w sosie kurkowym
Pieczeń z kaczki
Zestawy surówek, warzywa gotowane, kapusta modra, krokiety, talarki, ziemniaki, kluski śląskie, puree
Kawa, herbata
Zimny bufet
Lustro rozmaitości
Sałatka w szynce
Ryby w galarecie
Sałatka Cezar z grzankami, Caprese
Filet w zalewie pomidorowej
Galantyny mięsne – indyk w maladze i kura w omlecie
Ryby wędzone (pstrąg i sielawa)
Kolacja
Żurek i gulaszowa
Barszcz z krokietem
Boeuf Strogonow
Kluseczki półfrancuskie
Napoje i owoce